• 12 dni do konca

POMEMBNO OBVESTILO ZA JAVNOST GLEDE ZBIRANJA SREDSTEV ZA POMOČ DRUŽINI V. IZ ŽALCA

Kamnica, 11. 4. 2022

Društvo Križemrok NI OBJAVILO in trenutno ne izvaja AKCIJE za pomoč družini v Žalcu (družina V.).
Zbiranje sredstev za ta namen je bilo sicer uspešno zaključeno že v lanskem letu.

Sredstva v višini 5.401,00 € smo, v dogovoru z družino, po donatorski pogodbi donirali društvu Vesele nogice, ki ima status humanitarne organizacije. Sredstva so bila porabljena za nova okna (podjetje MIK) v znesku 4.473,88 €, del sredstev v višini 587,02 € pa je bil namenjen za odkup električne postelje pri podjetju CRI. Od zgoraj navedenega zneska prejete donacije je ostal znesek v višini 340,10 EUR, ki bo do dogovora z družino, za kaj se bodo sredstva porabila, deponiran na transakcijskem računu društva Vesele nogice. Vsi računi so na voljo za vpogled.

Kljub temu, da smo akcijo v lanskem letu ustavili in je bila objava na lokalec.si stara več kot leto dni, se je na transakcijskem računu našega društva, v obdobju 7. 4. – 12. 4. 2022 zbralo 11.232,19 eur. Zgodba družine ni bila ponovno deljena iz naše strani, zato smo, takoj, ko smo to opazili, o tem obvestili tudi uredništvo BK TV in prosili za popravek objave.

Iskrena hvala vsem dobrim ljudem, ki ste v tem času darovali sredstva za družino V. Z vašo pomočjo bomo z zbranimi sredstvi ponovno pomagali družini. Tudi ta sredstva bodo do zadnjega centa izključno porabljena za ureditev življenjskih razmer družine in sicer za:
– ureditev sobe za vnukinjo na podstrešju hiške
– nabavo zamrzovalne omare
– nakup pohištva
– obnovo bivanjskih prostorov glede na potrebe družine V.
Za nakazilo in porabo sredstev bo skrbelo društvo Vesele nogice, kjer bo vsem donatorjem na voljo vsa dokumentacija o porabi sredstev.

Najlepša hvala vsem!!!!

Z današnjim dnem vas ponovno prosimo, da ne nakazujete več sredstev na naš račun. Kot smo navedli že zgoraj, je zbiranje sredstev zaključeno.