Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Z uporabo spletne strani www.krizemrok.si se strinjate s pogoji uporabe, razen kjer je izrecno drugače napisano.

Avtorske pravice in intelektualna lastnina

Spletna stran www.krizemrok.si z njenimi podstranmi in vsebino (besedila, slike, grafike, oblikovanje, idejna zasnova, celostni izgled in druge – ne izrecno navedene – prvine), storitve, ki jih nudimo, programi, ki podpirajo tako spletno stran kot njene funkcionalnosti, in storitve povezane z njo so izključna intelektualna last in avtorska pravica Društva Križemrok.

Zakaj vas ogovarjamo v legalnem jeziku? Ne želimo si, da bi kakšen uporabnik ali obiskovalec spletne strani nepooblaščeno uporabljal, prenašal ali na drug način uporabil vsebine iz prvega odstavka v svojo ali tujo korist brez izrecnega privoljenja Društva Križemrok.

Izjava o varovanju zasebnosti

Vaša zasebnost je za nas pomembna. Cenimo tako vaše zaupanje kot transparentnost delovanja društva, zato vas želimo obvestiti, kako varujemo vaše podatke.

Piškotki

Piškotki so male datoteke, ki beležijo podatke o obisku spletne strani.

Spletna stran uporablja piškotke, ki nam omogočajo, da zagotovimo kvalitetno uporabniško izkušnjo in izboljšamo tako vsebine kot ponudbe, ki jih najdete na spletni strani. Z uporabo piškotkov:

  • Prilagodimo vsebine, da vam najbolje ustrezajo.
  • Delamo statistične analize skupin obiskovalcev, da identificiramo in izboljšujemo primere najbolj pogoste uporabe.  Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Tako na primer vemo, da si 87% obiskovalcev ogleda podstran o doniranju, ne vemo pa, kdo so ti, ki se zanimajo za donacije.

 

Če povzamemo: piškotki nam povedo, kako narediti spletno stran čimboljšo in uporabno za vas. Ne omogočajo pa nam, da bi vedeli kdo ste. Če pa bi si želeli stopiti ven iz spletne anonimnosti in bi želeli stopiti v stik z nami, to vsekakor lahko. Veseli bomo, če nas kontaktirate tukaj.

V piškotke privolite ali s klikom na obvestilo o piškotkih, ali pa z nadaljno uporabo spletne strani. Lahko pa vedno počistite piškotke iz vašega spletnega brskalnika, če bi si premislili.

Emaili

Vaš email beležimo, ko nam vi pošljete email (na podstrani Kontakt), da vam na email lahko odgovorimo. Vašega emaila ne delimo s tretjimi osebami.

Telefonska številka

V primeru, da nam zapišete telefonsko preko kontaktnega obrazca, beležimo telefonsko številko, da lahko vrnemo klic. Telefonske številke ne delimo s tretjimi osebami.

Splošni pogoji

Društvo Križemrok si pridržuje pravico o posodabljanju Pogojev uporabe brez vnaprejšnjega obvestila uporabnikom spletnih strani www.krizemrok.si. Datum zadnje spremembe: 24. april 2017.

Prepovedana je kakršnakoli naklepna ali malomarna škodljiva raba strani. Kot škodljivo se šteje vsako dejanje, ki povzroča škodo društvu ali njenim osebam. Društvo si pridržuje pravico, da samo določa, kaj je škodljivo dejanje in samo presodi relevantno sankcioniranje.

Društvo ne odgovarja za nedelovanje strani ali netočnost in neažuriranost informacij. Seveda se pa trudimo, da ne bi prišlo do izpada dostopa do spletne strani in bi vse vsebine bile ažurirane in točne.

Pravila in pogoji uporabe storitve SMS-donacije

Pravila in pogoje uporabe storitve SMS-donacije si lahko preberete tukaj