Poziv donatorjem

Za Vašo pomoč se že v naprej lepo zahvaljujemo in Vas ob tej priliki lepo vabimo, da nas na poletnem taboru obiščete.

Humanitarno društvo Križemrok skupaj s Študijsko raziskovalnim centrom za družino Ljubljana organizira MEGA poletni tabor – aktivne počitnice za otroke stare od 5-15 let. V taborjenje želimo vključiti čimveč otrok iz socialno šibkih družin (kjer je prisotno nasilje, ekonomska šibkost, bolezen staršev, zasvojenosti,..) in vas tu prosimo za vašo pomoč.

Mega poletni tabor bomo omogočili vsaj 50 otrokom, za njih pa bo skrbelo 25 prostovoljcev (poleg prostovoljcev HD Križemrok in družinskih terapevtov iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino Ljubljana bo za otroke skrbeli gorski vodniki in plezalci, montessori vzgojitelji, kuharji, žongler, učiteljica angleščine, zdravstveni tehnik, …). Skupaj z njimi smo pripravili različne delavnice, pogovorne ure, igre v naravi, pridobivanje taborniških znanj, nočni in orientacijski pohodi, večerni in nočni taborni ogenj, dvig in spust taborne zastave, različne aktivnosti v naravi, ki bodo otroke povezali, jim dali občutek varnosti in pripadnosti. Kako je bilo v lanskem letu otrokom na zimovanju, si lahko pogledate na naši spletni strani ali na yt.

Na vas se obračamo s prošnjo po pomoči/donaciji bodisi materialno (za hrano, taborno opremo oziroma karkoli za izvedbo poletnega tabora, …) ali finančno.