• Aktiven

Poletno taborjenje je namenjeno otrokom starim 5 – 15 let. Na našem Mega poletnem taboru Volčji brlog 23, bodo doživeli svoje sanje in živeli v svetu narave in prijetnega taborjenja s pestrim programom. Družili se bodo s svojimi vrstniki, sodelovali na raznih delavnicah pravih tabornikov se zabavali na igrah Križemrokovih ter taborniških animatorjev in še in še. Skratka odnesli bodo čudovito izkušnjo in novo znanje iz neokrnjene narave ter veliko zanimivih in poučnih izkušenj iz taborjenja oziroma letovanja v naravi.

Naši taborniki in vodniki bodo poskrbeli, da bodo otroci pod 24-urnim nadzorom. Celotna ekipa se bo potrudila, da bo to otrokova nepozabna dogodivščina v tem poletju.

Prijave (spletna prijavnica) so možne od 20. 05. 2023 do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno. Čakalna vrsta v primeru odpovedi se rešuje po principu “kdor prej pride, prej melje”

Prispevek za pokritje stroškov Mega poletnega tabora je 211 EUR. Če je za vas ta prispevek za udeležbo vašega otroka previsok, se prosimo dogovorite z nami preden oddate prijavnico.

Stroški vključujejo:

– najem prostora,
– Pot preživetja – odlična izkušnja za otroke, preživetje v naravi
– dnevna in nočna orientacija, iskanje zaklada, izdelovanje različnih vozlov
– nogometni turnir
– učenje plezanja s plezalno opremo, (plezalna ekipa z licenco)
– spoznavanje sebe in svojih vrednot
– vodne igre in uporaba bazenov
– celodnevno animacijo in varstvo otrok 24ur
– veliko različnih delavnic kot so: »Skrb za ogenj, kako ravnamo z ognjem, geografska lega, orientacijski tek, nočni pohod, uporaba kompasa – smeri neba, geocaching, jutranji dvig in večerni spust zastave, skupno petje ob kitari, ter športne in družabne igre.
– zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja (5 obrokov na dan)

Opcijske aktivnosti, ki jih bomo izvedli v celoti ali delno (glede na vremenske pogoje in potek ostalih aktivnosti):
– štafetne igre (po želji otrok)
– pohodi
– obisk gasilcev
– nogometni turnir

Tabor prostovoljno vodi 20 mentorjev in strokovnjakov za mladostnike. Več o nas najdete na Facebooku: Aktivne počitnice Križemrok, na Youtube: Mega poletni tabor in Mega zimovanje ali na www.krizemrok.si Za Informacije lahko tudi pokličete na 041 433 458/9 ali pišete na drustvokrizemrok@gmail.com

Spletna prijavnica za otroka