92.59%
  • zbrano 7.546,00€
  • Cilj 8.150,00€
  • Preostanek dni Končano

Poletno taborjenje je namenjeno otrokom starim 5 – 15 let. Na našem Mega poletnem  taboru bodo doživeli svoje sanje in 8 dni živeli v svetu narave in prijetnega taborjenja s pestrim programom. Družili se bodo s svojimi vrstniki, sodelovali na raznih delavnicah pravih tabornikov se zabavali na igrah Križemrokovih ter taborniških animatorjev in še in še. Skratka odnesli bodo čudovito izkušnjo in novo znanje iz neokrnjene narave ter veliko zanimivih in poučnih izkušenj iz taborjenja.

Mega poletni tabor bo potekal v Podbeli ob reki Nadiži, kjer smo bili že lansko leto z odlično pripravljenim programom in okolico. Tokrat je na razpolago termin od sobote, 5. 8. do sobote, 12. 08. 2017.

Naši taborniki in vodniki bodo poskrbeli, da bodo otroci pod 24-urnim nadzorom. Celotna ekipa se bo potrudila, da bo to otrokova nepozabna dogodivščina pred novim začetkom šole.

Prijave so možne od 1. 3. 2017 na mail: drustvokrizemrok@gmail.com ali na naslov društva:

Križemrok, Kamniška graba 141, 2351 Kamnica

Prispevek za udeležbo na poletni tabor je po vaših zmožnostih in vključuje:

– Pot preživetja – odlična izkušnja za otroke, preživetje v naravi
– dnevna in nočna orientacija, iskanje zaklada, izdelovanje različnih vozlov
– nogometni turnir
– učenje plezanja s plezalno opremo, (plezalna ekipa z licenco)
– spoznavanje sebe in svojih vrednot
– obisk in kopanje na Soči
– celodnevno animacijo in varstvo otrok 24ur
– veliko različnih delavnic kot so: »Skrb za ogenj, kako ravnamo z ognjem, geografska lega, orientacijski tek, nočni pohod, uporaba kompasa – smeri neba, geocaching, jutranji dvig in večerni spust zastave, skupno petje ob kitari, ter športne in družabne igre.
– Kopanje v Nadiži dva krat na dan
– zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja (5 obrokov na dan)

Tabor prostovoljno vodi 20 mentorjev in strokovnjakov za mladostnike. Več o nas najdete na Facebooku: Aktivne počitnice Križemrok, na youtube: Mega poletni tabor in Mega zimovanje ali na www.krizemrok.si  Za Informacije lahko tudi pokličete na 041 433 458/9 ali pišete na drustvokrizemrok@gmail.com

Spletna prijavnica za otroka

Spletna prijavnica za vodnika

Torej prijavi se, število mest je omejeno.