• Končano

Poletno taborjenje je namenjeno otrokom starim 5 – 15 let. Na našem Mega poletnem taboru bodo doživeli svoje sanje in živeli v svetu narave in prijetnega taborjenja s pestrim programom. Družili se bodo s svojimi vrstniki, sodelovali na raznih delavnicah pravih tabornikov se zabavali na igrah Križemrokovih ter taborniških animatorjev in še in še. Skratka odnesli bodo čudovito izkušnjo in novo znanje iz neokrnjene narave ter veliko zanimivih in poučnih izkušenj iz taborjenja.

Mega poletni tabor bo potekal ob reki Krki. Tokrat je na razpolago termin od 27.07. do 02.08.2020.

Taborni prostor je last Rotary kluba Ljubljana 25 https://www.facebook.com/RotaryKlub25/.

Naši taborniki in vodniki bodo poskrbeli, da bodo otroci pod 24-urnim nadzorom. Celotna ekipa se bo potrudila, da bo to otrokova nepozabna dogodivščina pred novim začetkom šole.

Prijave so možne od 20. 4. 2020 preko spleta. Za kakršnekoli informacije smo na voljo na mail-u: drustvokrizemrok@gmail.com ali na naslovu društva:

Križemrok, Kamniška graba 141, 2351 Kamnica

Prispevek za pokritje stroškov Mega poletnega tabora je 163 EUR. Za prispevek za udeležbo na poletni tabor, ki je po vaših zmožnostih se prosim dogovorite z nami preden oddate prijavnico. Cena vključuje:

– Pot preživetja – odlična izkušnja za otroke, preživetje v naravi
– dnevna in nočna orientacija, iskanje zaklada, izdelovanje različnih vozlov
– nogometni turnir
– učenje plezanja s plezalno opremo, (plezalna ekipa z licenco)
– spoznavanje sebe in svojih vrednot
– kopanje dva krat na dan
– celodnevno animacijo in varstvo otrok 24ur
– veliko različnih delavnic kot so: »Skrb za ogenj, kako ravnamo z ognjem, geografska lega, orientacijski tek, nočni pohod, uporaba kompasa – smeri neba, geocaching, jutranji dvig in večerni spust zastave, skupno petje ob kitari, ter športne in družabne igre.
– zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja (5 obrokov na dan)

Opcijske aktivnosti, ki jih bomo izvedli v celoti ali delno (glede na vremenske pogoje in potek ostalih aktivnosti):
– štafetne igre (po želji otrok)
– pohodi
– nogometni turnir

Tabor prostovoljno vodi 20 mentorjev in strokovnjakov za mladostnike. Več o nas najdete na Facebooku: Aktivne počitnice Križemrok, na Youtube: Mega poletni tabor in Mega zimovanje ali na www.krizemrok.si Za Informacije lahko tudi pokličete na 041 433 458/9 ali pišete na drustvokrizemrok@gmail.com

Spletna prijavnica za otroka

Spletna prijavnica za vodnika